Over ons

over-ons-002.jpeg

Jarenlang heb ik al een zwak voor de sport. Voetbal, tennis, lopen en mountainbiken doe ik al van kleins af en nog steeds probeer ik de puzzel te leggen om alles te kunnen blijven doen.

Een studierichting over het menselijk lichaam en het bewegingsaparaat was de volgende stap. Het sporten is tijdens deze periode even naar de achtergrond verdwenen, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik in 2014 afstudeerde als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Ugent. Een bijkomende opleiding als manueel therapeut heb ik in 2016 afgerond bij het IMFT instituut.

De passie en de liefde voor de fiets is blijven bestaan. Fietsen en lopen heb ik snel weer opgepakt en de interesse om te starten met fietspositioneringen werd steeds groter. Na het volgen van meerdere opleidingen bij Joris Verrydt (Bakala academy, WolfPerformance academy) en later een internationale opleiding bij Tony Corke (Torke Cycling) en het lezen van meerdere boeken (Bikefitting - Phil Burt, the painfree cyclist – Matt Rabin) was ik overtuigd. In 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met Maarten en sindsdien doe ik bikefitting bij de tweewieler in Ravels-Eel. Dit combineer ik met mijn job als kinesist bij kineteam Ravels.

over-ons-001.jpeg

Om voeling te blijven houden met het vakgebied en vooral voor het plezier, ben ik blijven fietsen. Met onze nieuwe wielertruitjes werden destijds ATB crosswedstrijden en strandraces gereden. Ik ben dit blijven combineren met lange duurtrainingen het lopen van enkele marathons met als absoluut hoogtepunt, een door corona geïnspireerde Hel van Kasterlee in 2021.

Begin 2023 heb ik besloten om te werken met een nieuw camerasysteem en zadeldrukmeting, om de kwaliteit van de bikefitting naar een hoger niveau te tillen. Dit was voor ons ook een goed moment om uit de schaduw te treden en deze site te maken. Zo kan iedereen ons leren kennen. Met trots willen we jullie graag ontvangen in onze bikefitstudio. Bikefeelings 2.0 is begonnen!

over-ons-003.jpeg over-ons-004.jpeg over-ons-005.jpeg
logo